Gemeente Schermer - Welkom

Kruimelspoor

Portal > Proclaimer

Proclaimer

 

Dit is de officiële website van de gemeente Schermer. De gemeente Schermer is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw mailtje bijzonder op prijs. U kunt daartoe het adres gemeente@schermer.nl gebruiken. Bij voorbaat hartelijk dank!

Auteursrecht
Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel gebruik van de inhoud van deze site is toegestaan. De gemeente Schermer behoudt zich het auteursrecht voor van gemeentelijke informatie op www.schermer.nl, zoals de geplaatste berichten, beeldmerken, logo’s, illustraties en foto’s. 

Privacy
De gemeente Schermer hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van deze site. De gemeente is vanzelfsprekend geïnteresseerd in de bezoekers van haar site, maar uw naam en dergelijke gegevens hoeven wij niet te weten. Informatie over bezoeken aan onze site worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit gebruikt ter identificatie van individuele personen. De informatie die u ons verstrekt ten behoeve van informatieverzoeken of aanvragen, wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van uw aanvraag of reactie. 

Reacties op e-mail en formulieren
E-mailberichten en formulieren die binnenkomen op 
gemeente@schermer.nl worden centraal beoordeeld. De e-mail wordt, na eventuele registratie, meteen doorgezonden naar de behandelende ambtenaar. 

Verwijzingen
Het auteursrecht van informatie die via hyperlinks naar websites buiten www.schermer.nl toegankelijk is, ligt bij de eigenaar van de betreffende pagina’s dan wel bij de eigenaar van hetgeen op deze pagina’s is weergegeven (bijvoorbeeld handelsmerken en logo's). Ook de verantwoordelijkheid voor juistheid, volledigheid en actualiteit van die informatie ligt bij genoemde eigenaren.